ETUSIVU ANTENNIASENNUS TIETOKONEHUOLTO YHTEYSTIEDOT
                Helsinki Klaukkala Vantaa Espoo Kirkkonummi Järvenpää Nurmijärvi Kerava Tuusula Mäntsälä Hyvinkää         Soita 0400894671  
© PlusAsennus.Com 2015
ANTENNIASENNUKSET JA -HUOLTO  
Nähdäksesi DNA:n HD lähetyksiä pelkkä UHF-antenni ei riitä vaan siihen tarvitaan VHF-antenni.
4G-verkon aiheuttamat häiriöt tv-kuvassa Suomessa alettiin vuoden 2014 alussa rakentaa mobiililaajakaistayhteyksiä myös 800 MHz:n taajuusalueelle, mikä mahdollistaa nopeat 4G-yhteydet kaikkialla Suomessa. Uudella taajuudella käyttöön otettavat tukiasemat voivat aiheuttaa häiriöitä joidenkin antenni-TV-talouksien televisioyhteyksiin. Plusasennus korjaa mahdolliset 4G-verkon aiheuttamat ongelmat veloituksetta. Riski TV-häiriöihin voi olla olemassa, jos:  •kotitaloudessa katsotaan televisiolähetyksiä antennin kautta.  •kotitalous sijaitsee TV-aseman näkyvyysalueen reunamilla ja antennin perässä     käytetään vahvistinta television signaalin parantamiseksi. Miten toimin? Jos taloutesi kuuluu ”riskiryhmään” ja TV-kuva tai yksi tai useampi TV-kanava ei näy, ota yhteyttä Plusasennukseen ja kartoitamme mahdollisen ongelman aiheuttajan.

PLUSASENNUS

ETUSIVU ANTENNIASENNUS TIETOKONEHUOLTO YHTEYSTIEDOT
NAVIGOINTI
                   Antenniasennukset ja -huolto uudellamaalla       Soita   0400894671   
info@plusasennus.com © PlusAsennus.Com 2015
ANTENNIASENNUKSET JA -HUOLTO
4G-verkon aiheuttamat häiriöt tv-kuvassa Suomessa alettiin vuoden 2014 alussa rakentaa mobiililaajakaistayhteyksiä myös 800 MHz:n taajuusalueelle, mikä mahdollistaa nopeat 4G-yhteydet kaikkialla Suomessa. Uudella taajuudella käyttöön otettavat tukiasemat voivat aiheuttaa häiriöitä joidenkin antenni-TV-talouksien televisioyhteyksiin. Plusasennus korjaa mahdolliset 4G-verkon aiheuttamat ongelmat veloituksetta. Riski TV-häiriöihin voi olla olemassa, jos:  •kotitaloudessa katsotaan televisiolähetyksiä antennin kautta.  •kotitalous sijaitsee TV-aseman näkyvyysalueen reunamilla ja antennin      perässä käytetään vahvistinta television signaalin parantamiseksi. Miten toimin? Jos taloutesi kuuluu ”riskiryhmään” ja TV-kuva tai yksi tai useampi TV- kanava ei näy, ota yhteyttä Plusasennukseen ja kartoitamme mahdollisen ongelman aiheuttajan.

PLUSASENNUS